Close
Sluiten
Sluiten

Recaps!


Wil jij terug naar die drie magische dagen in Wanroij? Check hieronder dan de recaps en foto’s van XO 2017! Tot volgend jaar!

Fotos:

vrijdag | zaterdag | zondag

Videos: 

vrijdag zaterdag | zondag

We love your feedback!


We love your feedback! Laat ons hier weten wat je van XO vond zodat we het volgend jaar nog mooier kunnen maken. Het kost 5 minuten van je tijd en dan zijn we je eeuwig dankbaar! Muchos gracias amigos

Refund + Lost & found


Dankjewel voor een top editie van Extrema Outdoor! Toch nog iets verloren? Dan vind je hier ons lost & found formulier!

Heb jij nog tokens op je bandje staan? Je kan deze terugkrijgen door via het menu of via de onderstaande link een refund aan te vragen. Het aanvragen van een refund kan tot 28 juli om 23:55, daarna is dit niet meer mogelijk. We verzamelen alle gegevens en maken na 28 juli alles over.

In tegenstelling tot wat eerder is gecommuniceerd, worden er geen administratiekosten in rekening gebracht. http://ext.re/xo17refund

Pfoee dag één Extrema Outdoor, wat was je leuk!


Tijd voor een nieuwe dag, met een heerlijke line-up en een goede zonnetje. Kaarten zijn hier nog verkrijgbaar en aan de deur!

We zijn los!


Met gemiddeld 28 graden en liters zon staat ons een heet weekendje te wachten. Wanna join? Tickets vind je hier en aan de deur. Have fun!

Trash Free


XO = Clean & Green. Helpen jullie een handje mee? Voor de rokers hebben we portable ashtrays, campinggasten krijgen een vuilniszakje mee bij binnenkomst en we drinken onze drank uit hard cups. Allemaal goed voor het milieu. En vergeet je na afloop je tent niet? Doodzonde om achter te laten natuurlijk!

Woov app


Ook zo’n hekel aan de vraag: ‘Waar ben je?’ en dat het antwoord dan altijd te laat aankomt! Met de Woov app kan je altijd precies zien waar je vrienden zijn en vind je de laatste festival informatie in één handige app. Ow en ben je benieuwd naar de timetable? Download de app nu en kom niet voor verrassingen te staan tijdens Extrema Outdoor 2017!
Let’s Woov!

Download hier >>

Cashless


Cashless zei je? Hoe werkt dat dan? Check het filmpje hieronder voor de hele uitleg. Je kan nu al jouw tokens kopen door hier een account aan te maken. Geen gedoe met munten en rijen bij de bar maar al je tokens op je bandje… Lekker toch? We like it easy!

Nieuwsbrief

Tot volgend jaar XO 2018


Na 21 jaar Extrema Outdoor in Aquabest, een nieuw begin met een geslaagde eerste editie van het meerdaagse camping festival op de nieuwe locatie De Bergen in Wanroij. De muziek was top, de mensen waren vrolijk, het zag er mooi uit en vooral de kleine feestjes in het bos gaf XO een nieuwe dimensie. Behalve schoot het niet op achter de barren. Met een nieuw groot assortiment aan dranken en een nieuw betaalsysteem ging het niet zoals jullie van Extrema normal gewend zijn. We zijn al weer druk bezig met 2018 en dat gaat zeker veel sneller zijn volgend jaar.

VOELT ALS ZOMER!


Krijgen spontaan zin om te kamperen. Wist je dat we op onze Vintage Art Camping de Festipi, de Kartent en andersoortige fijne slaapplekkies aanbieden? Scheelt weer gezeul met je tent! Check de opties op onze site onder verblijf!

donderdag 23 maart line-up release!


JA! The wait is over! Op donderdag 23 maart maken we de line-up van Extrema Outdoor 2017 bekend! Drie dagen lang, bomvol heerlijke artiesten uit de Techno, Techhouse, Deephouse en House.

Op vrijdag starten we met de pre-party, enkel voor campers. Zaterdag gooien we het volledige terrein open en op zondag sluiten wij het festival af. Hangen op het strand, dansen, relaxen en nog één keer los. Nu nog even wachten op de namen dus. Maar niet lang meer! Houd onze Facebookpagina in de gaten. Misschien geven we nog een héél toffe prijs weg…

Guess The Artist


‘Guess the Artist’ is weer helemaal terug van weggeweest! Wij gaan het je deze én volgende week lastig maken, want kun jij alle hersenkrakers ontcijferen? En weet jij de juiste artiest te raden!? Laat het dan weten in onze comments en wie weet win jij gratis tickets voor Extrema Outdoor. Goed nieuws: Elke hersenkraker die wordt geraden, krijgt een winnaar!

ANTS terug op Extrema Outdoor!


GOED NIEUWS! ANTS komt voor het derde jaar op rij naar Extrema Outdoor. Het heetste feestje van Ibiza, maar nu op De Bergen in Wanroij. Good memories… Nee! Future memories! Ben je erbij?

We kunnen alvast verklappen dat ze enkele gevestigde namen meenemen. Welke? Zeggen we nog niet, maar dat duurt niet lang meer. Begin maart klappen we flink wat namen online. Stay tuned!

Line-up, line-up!


Nog even geduld! In maart maken we alle namen bekend.

3 DAYS!!!


Kaartverkoop gestart!


Nadat de Early Birds binnen twee weken volledig uitverkochten, is de ticket sale voor Extrema Outdoor 2017 gestart! Een Full Weekend Ticket heb je al voor €69! Dat is inclusief camping. Daarnaast hebben we dagkaarten, tenten, bungalows en meer.

Producer contest


XO kent dit jaar een ruim aanbod aan gevestigde Techno-, Deephouse- en Techhouse-artiesten. Maarrrr let op, we gaan talent een podium bieden! Vanaf nu start onze XO Producer Contest, dus heb jij een vette Techno, Techhouse of Deephouse plaat én mix op de plank liggen? Spits je oren, want misschien win jij wel een spot op XO, eeuwige roem en een exclusieve persing van jouw productie op vinyl. Good luck! Meer info? Lees meer >

Stuur ons een appje!


XO is ook bereikbaar via Whatsapp op het nummer +31615022159! Voeg ons toe aan je contacten om als eerste op de hoogte gebracht te worden bij nieuws. En vragen? Stel ze gerust! We beantwoorden deze tijdens kantooruren.

nieuwe locatie

3 dagen

+camping


Let op


Koop je tickets voor XO uitsluitend via onze website. Zo verzeker je jezelf van een geldig entreebewijs.

Tickets kwijt?


Tickets niet ontvangen of kwijt? Check de FAQ van onze ticketing partner Eventix. Staat je antwoord daar niet tussen? Eventix is bereikbaar via [email protected] of het telefoonnummer (+31) 085 8883007