Close
Sluiten
Sluiten

Info


FAQ

Waar is het?

Je vindt Extrema Outdoor op het prachtige terrein van De Bergen in Wanroij. Diepe bossen, een helder meertje inclusief strandje en genoeg ruimte voor tal van spannende areas.

Het navigatieadres is:
Zoetendaal 10
5681 RZ Wanroij

Is Extrema Outdoor voor jong en oud?

Je kunt alleen het festival- en campingterrein op als je 18 jaar of ouder bent. Wees er zeker van dat je een ID-kaart bij je hebt. Neem dus geen risico en zorg ervoor dat je bij de ingang altijd kan laten zien dat je minimaal 18 jaar bent.

Wat zijn de openingstijden?

Deuren van de camping openen op vrijdag 7 juli om 12.00 uur. Op maandag 10 juli om 12.00 uur sluiten ze. Deuren van het festival openen vrijdag om 16.00 uur en deze sluiten om 01.00 uur, zaterdag om 12.00 uur en deze sluiten om 01.00 uur. Op zondag openen de deuren om 12.00 uur en deze sluiten om 23.00 uur.

Hoe zit het met drugs e.d.?

Je mag geen drugs of wapens mee naar binnen nemen. Bij binnenkomst wordt je streng gefouilleerd. Bij eventuele weigering hiervan, zal de toegang tot het festival worden ontzegd. Extrema Outdoor hanteert een Zero Tolerance-beleid ten aanzien van drugs. Houd hier ook rekening mee.

Mag ik dan wel roken?

Roken mag, maar denk wel even aan het milieu. Gooi je sigaretten niet op de grond, maar doof ze uit en gooi ze in de prullenbakken of (portable) asbakken.

Hebben jullie een soort van gedragscode, zeg maar?

Ja! Geweld en intimiderend gedrag worden niet getolereerd. Hier valt ook discriminatie, seksuele intimidatie of het dragen van provocerende kleding (bijv. voetbalshirts en/of full colours) onder. Daarnaast doet Extrema Outdoor haar uiterste best om het decor van het festival zo gezellig mogelijk te krijgen. Stelen of vernielen van eigendommen van Extrema Outdoor of andere partijen is daarom ten strengste verboden. Ook het beklimmen van hekken en/of andere installaties of infrastructuren wordt niet getolereerd.

Wat mag ik allemaal niet meenemen?

Uit veiligheid voor iedereen is het verboden in het bezit te zijn van glas, spuitbussen (met propaan),  vuurwerk en paraplu’s.

Hoe zit het met handelswaren?

Handel drijven in waren van welke strekking dan ook zonder toestemming van de organisatie is niet toegestaan.

En hoe zit dat met reclame maken?

Flyers en/of posters plakken van andere evenementen zonder toestemming van de organisatie is niet toegestaan.

Mag ik een huisdier meenemen naar Extrema Outdoor?

Nah, da’s zielig, toch?

Mag ik zelf drank meenemen?

Het is op Extrema Outdoor niet toegestaan om eigen drank/drinken mee te nemen.

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig op het festivalterrein en de camping.

Medicatie

Heb jij medicijnen nodig tijdens het festival? Dat is geen probleem, wanneer jij in het bezit bent van een medische verklaring of voorschrift (matchend met jouw ID). Mail ons een paar weken van te voren op [email protected]. Print de bevestiging uit die je vanuit ons krijgt via de mail. Deze dien je te laten zien bij de entree.

Film- of fotoregistratie

Tijdens het festival zullen er verschillende partijen gebruik maken van film- en fotoregistratie. Door het festival te betreden geef je automatisch toestemming voor registratie en gebruik van de media door Extrema Outdoor en haar mediapartners en accepteer je de voorwaarden.

Het is voor eigen gebruik niet toegestaan om eigen professionele foto- of filmapparatuur mee te nemen. Natuurlijk mag er wel gebruik gemaakt worden van een digitale camera.

Mindervaliden

Extrema outdoor is een evenement dat zo goed mogelijk haar best doen het voor mindervaliden toegankelijk en leuk te maken.

Dichtbij de entree van het festival is een invalidenparkeerplaats. Hier kun je parkeren na het tonen van jouw invalidenkaart. Verder zijn er speciale toiletgelegenheden. Heb je suggesties of wil je meer informatie, mail ons dan op [email protected].

EHBO/Beveiliging

Op het festivalterrein zal voldoende beveiligingspersoneel rondlopen. Ook is er een professionele EHBO-stand duidelijk aanwezig op het festival. Deze mensen staan allemaal paraat op het festival voor de veiligheid van jou en jouw vrienden. Luister daarom goed naar de instructies van het beveiligingspersoneel, het EHBO-team en de organisatie. Iedereen zal bij de entree worden gefouilleerd door het beveiligingspersoneel.

Bij de EHBO-stand is er ook een speciale area beschikbaar voor kolven van melk.

Ticket info

Waar koop ik mijn ticket?

Koop je tickets uitsluitend via onze website, aan de deur of via ticketpartners Eventix/Eventim. Zo verzeker je jezelf van een geldig entreebewijs.

Ik ben mijn tickets kwijt, wat moet ik doen?

Beter opletten! Nee, kan gebeuren natuurlijk. Heb je al in je spambox gekeken? Vind je ze daar niet, check dan de FAQ van onze ticketing partners Eventix en Eventim.

Staat je antwoord daar niet tussen? Eventix is bereikbaar via [email protected] of het telefoonnummer (+31) 085 8883007. Eventim is bereikbaar via dit contactformulier of het telefoonnummer 0900-1353 (€0,45 p/m).

Print niet, toon digitaal!

Je kunt je ticket ook op je telefoon laten zien. Goed voor het milieu en net zo makkelijk.

Clean & Green  

Over  

 

Wij mogen dankbaar zijn dat er een mooi stuk natuur beschikbaar is gesteld om jaarlijks als een grote familie terug te keren. Laten we daarom ook iets teruggeven.

Extrema Outdoor en Solar Weekend hebben een ‘Green Deal’ ondertekend. Samen met het Green Events Nederland-platform, Mysteryland, Welcome to the Future, Zwarte Cross, Into the Great Wide Open, DGTL, de Vierdaagse Feesten en Amsterdam Open Air werken we aan ‘afvalvrije festivals’. Dit doen we door middel van een aantal speerpunten die ieder jaar worden uitgebreid.

Meer weten? Check de onderwerpen hieronder!

Trash Free!  

Wij houden het festival graag schoon, maar daarvoor hebben we jouw hulp hard nodig! Dus afval? Gooi het in de juiste afvalbak. Daarnaast helpen onze Trashure Teams een handje. Wil je meehelpen? Meer info vind je hier. Om het terrein schoon te houden, gebruiken wij enkele pijlers:

Reduce
Op ons festival delen we geen flyers, gadgets en timetables uit. Wil jij jouw favoriete artiest niet missen? Download hier dan onze app. Daarnaast zijn op het festivalterrein drankjes alleen verkrijgbaar zonder dop, dit om te voorkomen dat het plastic nog jaren in de natuur blijft slingeren.

Reuse
Hergebruik is goed gebruik! Zonde toch om die mooie decoratiematerialen weg te gooien?

Recycle
Samen met onze leveranciers en cateraars doen we er alles aan om ons afval zo goed mogelijk te scheiden.

Ons ultieme doel: een afvalvrij festival. Met hard cups, portable asbakken, afvalscheiding, digitale tickets en een sampling verbod zijn we op de goede weg. Maar natuurlijk hopen we dat jij – de bezoeker – ook een handje helpt. Kleine moeite om die extra meters richting prullenbak te maken, toch? En ook zonde om je kampeerspullen ná het festival achter te laten.

Wij gaan voor afvalvrije festivals. Samen met jou.

Carpoolen  

Maar met het OV kan natuurlijk ook. Tussen station Boxmeer en het festival rijden pendelbussen. Ook zijn er combitickets (trein+bus) verkrijgbaar. Via Event Travel worden busreizen aangeboden vanuit binnenland én buurlanden. Da’s makkelijk, toch? Voor meer informatie kijk je op: www.eventtravel.nl.

Goed én gezond eten  

Naast de vette hap, zijn er ook biologische, vegetarische én lokale producten verkrijgbaar op ons festival. Heb je allergieën? Ook hier wordt rekening mee gehouden. Daarnaast willen we niet dat onze oceanen leeggevist worden, dus onze cateraars houden rekening met het advies van de viswijzer, te vinden op www.goedevis.nl.

Print niet, toon digitaal  

Print je tickets bij voorkeur niet uit, maar laat ze op je telefoon zien. Goed voor de boompjes!

Hard cups  

Extrema Outdoor heeft hard cups, hoef jij mooi niet over het plastic te lopen! Op de hard cups zit een borg die je terugkrijgt wanneer je je beker inlevert.

I Love My Ears  

Oordopjes zijn verkrijgbaar op het festival. Informatie hierover vind je op ilovemyears.nl. Daarnaast meten we gedurende het festival het geluid in de omgeving en doen we er alles aan om zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Celebrate safe  

We houden van een feestje, maar doen het graag verantwoord. Tips nodig? Check: celebratesafe.nl

Kraanwater  

Op Extrema Outdoor vind je bij iedere toilet gratis water.

Stroom  

We maken gebruik van een slim stroomplan, hierdoor verbruiken de aggregaten zo min mogelijk diesel.

Cashless

Hoe werkt het?

Extrema Outdoor is dit jaar voor de tweede keer cashless. Na het kopen van een ticket worden jouw gegevens aan een wristband gekoppeld. Hiermee kun je betalen aan de verschillende barren/eetkraampjes. Het is ook mogelijk om vooraf Tokens op je wristband te zetten.

Voordelen

Dankzij het cashless systeem zien wij bij welke barren het druk is of waar het snel gaat met de drank. Dit voorkomt rijen bij de barren. Dankzij het cashless systeem kun je t.z.t. ook via je app Tokens aan jouw wristband koppelen.

Refund

Ook handig! Heb je nog Tokens op je wristband staan? Tot twee weken ná het festival is het mogelijk om een refund te doen. Zo krijg je – anders dan bij bonnen – je geld gewoon terug na het festival.

Hoe betaal ik?

Door jouw wristband voor de scanner bij de barren/eetkramen te houden, betaal je voor je drankje/hapje.

Paypal

Door het koppelen van je PayPal-account kun je automatisch opwaarderen bij de bar. Heb je na Extrema Outdoor toch nog tokens op je bandje staan, dan kun je deze terugvragen via de website.

Contact

Bellen of mailen?

Dat kan!

Stuur een mail naar [email protected] of bel met +31887717700.

Lekker met ons appen?

Ook dat kan op het nummer +31615022159! Wij beantwoorden je berichten met liefde tijdens kantooruren.

Nieuwsbrief ontvangen?

Dat kan, schrijf je hier in.

Werken als vrijwilliger?

We zijn ontzettend blij met vrijwilligers! Neem een kijkje op extremacrew.com voor de mogelijkheden.

Persaanvraag?

Deze kunnen gemaild worden naar [email protected].

Algemene informatie

Algemene voorwaarden

Zie de algemene voorwaarden hier.

Privacy statement

Bekijk het privacy statement hier.

Adresgegevens

Bezoek adres: Tramstraat 6, 5611 CP Eindhoven
+31887717700

Factuur adres: Postbus 4950, 5604CD Eindhoven

Vaste campinggasten

Vaste camping gasten van De Bergen krijgen meer informatie in week 27 toegestuurd van De Bergen.

Campinginformatie

Toegang tot de camping

De camping is alleen toegankelijk met een Full Weekend Ticket. Alle overige tickets zijn enkel voor het festival terrein.

Inchecktijden

Je kunt inchecken op de volgende tijdstippen:

Vrijdag: 12:00 uur tot 01:00 uur
Zaterdag: 13:00 uur tot 01:00 uur
Zondag: 14:00 uur tot 23:00 uur

Eten en Drinken

Op de camping staan verschillende eet- en drankkramen. Hierbij is een variatie gemaakt voor ieders behoefte. Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. Bekijk voor de hoeveelheid naar het camping regelement.

Douchen

Er zijn verschillende douchezones op de XO Vintage Art Camping. De douches zijn van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geopend.

Toiletten

Er zijn verschillende toiletzones op de Extrema Camping. Let op: Wij proberen in de mate van het mogelijke toiletpapier te voorzien, maar dit is niet altijd evident. Speel op safe en breng je eigen – vertrouwde – rolletje toiletpapier mee. De toiletten zijn 24 uur per dag geopend.

Hoe groot mag mijn tent zijn?

Als je de tent met 1 persoon kan dragen is deze toegestaan. Hieronder vallen tenten tot 4 personen. Grotere tenten zoals legertenten voor een heel peloton zijn dus niet toegestaan.

Gehuurde tent info

Meer info volgt spoedig.

Vragen die niet kunnen wachter? Stuur een mail naar [email protected]

Bungalow info

Meer info volgt spoedig.

Vragen die niet kunnen wachter? Stuur een mail naar [email protected]

Andere gehuurde accomodaties

Meer info volgt spoedig.

Vragen die niet kunnen wachter? Stuur een mail naar [email protected]

Vuilniszakje

Die krijg je bij binnenkomst! Stop ‘m vol, koester deze, of beter: gooi ‘m weg bij de afvalpunten. Houden we de camping samen schoon!

Love your tent!

Wist je dat gemiddeld een kwart van alle kampeerspullen achterblijft na het festival? Doodzonde, voor jouw spullen én voor het milieu. De XO Vintage Art Camping is trash free, dus ‘Love your Tent’ en neem ‘m mee na afloop.

Vervoer

Openbaar vervoer  

Extrema Outdoor is bereikbaar via het openbaar vervoer, met station Boxmeer als dichtstbijzijnde treinstation. Raadpleeg voordat je op reis gaat de NS Reisplanner voor exacte vertrek- en aankomsttijden. Je vindt hier een compleet reisadvies. Voor actuele reisinformatie onderweg kijk je op ns.nl of download de gratis Reisplanner Xtra App.

PS Duurzaam die trein! De NS rijdt tegenwoordig namelijk op groene stroom!

Event Travel  

Geen zin om te rijden en wil niemand bobben? Ga via Event Travel met de bus!
Check via deze link alle opstapplekken.

Auto

Voor de personen die met een navigatiesysteem komen: Zoetendaal 10, Wanroij. Daarnaast zal in de omgeving Wanroij met borden de route worden aangegeven. Parkeren kan recht voor de deur!

Kiss & Ride

Weggebracht of opgepikt worden? Er is een speciaal Kiss & Ride gebied vlakbij het festivalterrein waar je makkelijk weggebracht of opgepikt kan worden. Let op: parkeren langs de weg mag niet. Kiss & Ride wordt rondom het festivalterrein overal aangegeven.

Parkeren

Parkeren bij Extrema Outdoor kan vlak bij het festival- en campingterrein. Hiervoor zijn parkeerkaarten verkrijgbaar onder het kopje Tickets. Je parkeert recht voor de deur!

Carpool  

Maar met het OV kan natuurlijk ook. Tussen station Boxmeer en het festival rijden pendelbussen. Ook zijn er combitickets (trein+bus) verkrijgbaar. Via Event Travel worden busreizen aangeboden vanuit binnenland én buurlanden. Da’s makkelijk, toch? Voor meer informatie kijk je op: www.eventtravel.nl.

Fietsen  

Natuurlijk mag je ook met je stalen ros, trouwe tweewieler of trap-chopper komen. Extrema Outdoor/De Bergen ligt in een heerlijk open gebied vol mooie weilanden en leuke landweggetjes. Ook nog ‘s gezond! Vergeet de navi op je telefoon niet aan te zetten.

Het adres:

Zoetendaal 10
Wanroij

Reizen vanaf het vliegveld

Schiphol

Schiphol airport – intercity richting Nijmegen (uitstappen Nijmegen)- Arriva stoptrein richting Roermond (uitstappen Boxmeer) – shuttle service

 

Eindhoven

Eindhoven – intercity richting Venlo (uitstappen Blerick) – Stoptrein richting Nijmegen (uitstappen Boxmeer) – shuttle service

 

Weeze airport

Weeze airport – airport shuttle richting Venlo (http://www.airport-weeze-shuttle.de/) – stoptrein richting Nijmegen (uitstappen Boxmeer) – shuttle service

Shuttle Service

Vanuit Boxmeer rijdt er een shuttle service naar het festival.