Close
Sluiten
Sluiten

 

Camping Reglement

Wat mag en wat mag niet mee op de camping

De volgende spullen zijn niet welkom op de camping van Extrema Outdoor. Let op: Heb je het wel bij je, dan moeten we het in beslag nemen:

– Geluidsinstallaties (alle soorten)

– Aggregaten, autobatterijen, generatoren of andere stroomopwekkers

– Gasflessen (alleen kleine, lichte, disposable gasflesjes zijn toegestaan (inhoud max. 250g)

– Grote hoeveelheid aan alcohol (maximaal per persoon: 12 blikjes bier (0,33cl per blik) of 1,5 liter wijn in een gesloten pak)
– Sterke drank (om die reden is het niet toegestaan om reeds geopende drankverpakkingen mee te brengen)

– Glaswerk

– Glazen flessen frisdrank

– Vuurwerk, (vuur)wapens en andere (gevaarlijke) voorwerpen die als wapen kunnen dienen (messen, hamers, schroevendraaiers als voorbeeld)

– Open vuur tussen de tenten (barbecue of kleine gasvuurtjes kunnen enkel op de barbecue-zone)

– Bankstellen (en ander groot materieel)

– Winkelkarren, fietsen, brommers/scooters en alle andere (gemotoriseerde) karretjes die niet op een normale manier door de toegangspoortjes kunnen (70 centimeter breed)

– Drugs of andere verdovende- of geestverruimende middelen

– Droog ijs, (lach)gaspatronen

– Graffiti, spray cans, sprays enzovoort

– Huisdieren (alle soorten, behalve blindengeleidehonden voor mensen met een visuele handicap)

– Kleding die als uitdagend of provocerend kan overkomen en fluojasjes

– Koelkasten of diepvriezers

– Campers en caravans zijn wegens logistieke redenen helaas niet toegestaan op onze camping

Welke kwajongensstreken zijn ongeoorloofd?

– Je mag geen drugs of wapens mee naar binnen nemen. Bij binnenkomst wordt je streng gefouilleerd. Bij eventuele weigering hiervan, zal de toegang tot het festival worden ontzegd. Extrema Outdoor hanteert een Zero Tolerance-beleid ten aanzien van drugs. Houd hier ook rekening mee!

– Roken mag, maar niet in de festivaltenten. Denk wel even aan het milieu. Gooi je sigaretten niet op de grond, maar doof ze uit en gooi ze (gedoofd) in de prullenbakken.

– Ben niet lui en loop een paar meter verder om je afval in de prullenbak te gooien. Als je het op de grond gooit is dat zonde van het milieu en dat vinden wij een illegale zaak.

– Geweld en intimiderend gedrag wordt niet getolereerd. Hier valt ook discriminatie, seksuele intimidatie of het dragen van provocerende kleding (bijv. voetbalshirts met full colours) onder.

– Een drankje kan prima! Maar drink met mate. Dronken bezoekers worden van het terrein afgezet. Dit geldt tevens voor het gebruik van medicatie. Neem niet meer dan nodig is.

– Extrema Outdoor doet er zijn uiterste best voor om het decor van het festival zo gezellig mogelijk te krijgen. Stelen of vernielen van eigendommen van Extrema Outdoor of andere partijen is daarom ten strengste verboden.

– Uit veiligheid voor iedereen is het verboden in het bezit te zijn van glas, spuitbussen (met propaan), vuurwerk en paraplu’s.

– Het beklimmen van hekken en/of andere installaties of infrastructuren wordt niet getolereerd.

– Handel drijven in waren van welke strekking dan ook zonder toestemming van de Extrema Outdoor-organisatie is niet toegestaan.

– Lawaai maken na 01.00u op donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht.

– Lawaai maken na 23.00u op zondagavond.

– Gaten, sleuven of putten graven.

– Zwemmen tussen zonsondergang en zonsopkomst.

– Branduitgangen en nooduitgangen versperren. Indien dit wel het geval is, is de organisatie vrij het materiaal te verplaatsen vanwege veiligheidsredenen.

– Flyers en/of posters plakken van andere evenementen zonder toestemming van de organisatie.

Let op: Bezoekers betreden de Extrema Outdoor Camping op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor enige schade (zowel lichamelijke als geestelijke).

Let op: De organisatie heeft het recht om personen de toegang tot de camping te weigeren of hen van de camping te verwijderen, bij het niet opvolgen van de instructies van Extrema Outdoor medewerkers.